Hola!

1 juni 2016 zijn we gestart met het avontuur van ons leven: het runnen van een gastenverblijf op het prachtige eiland Mallorca!
Sinds een aantal jaren zijn we helemaal verliefd geworden op Mallorca. We hebben Mallorca leren kennen als een prachtig eiland met voor elk wat wils.

In 2015 waren we te gast bij vrienden. Zij wonen al enkele jaren op Mallorca en runnen hier een meer dan gastvrije finca. Hun passie en enthousiasme hebben ook ons enorm geïnspireerd.

Begin 2016 hebben we gehoor gegeven aan onze kriebels in de buik om net als hen ook deze mooie stap te gaan zetten. We hebben een juweeltje gevonden in de buurt van Alaro. Na een flinke opfrissessie hebben we onze finca Son Flora vanaf 1 juni 2016 klaar voor het ontvangen van gasten. Vanaf de start hebben we veel enthousiaste gasten mogen verwelkomen.

In 2017 hebben we het besluit genomen om medio 2018 de grote stap naar Mallorca te gaan maken met het gezin. Sinds juli 2018 wonen we op Mallorca vlakbij landhuis Son Flora in Alaro. In september 2019 zijn we gestart met Bike Villas Mallorca. We richten ons hiermee op fietsgroepen die graag tijdens hun fietsvakantie in een villa willen verblijven.

We zijn super trots en vinden het heel spannend dat we de kans krijgen om onze droom op Mallorca te realiseren. We gaan de uitdaging aan om er iets bijzonders en unieks van te maken. Voor ons zelf maar nog belangrijker voor onze gasten!

Graag tot ziens op Mallorca!

Ed, Wies, Maartje en Floor